Sot 141 raste të reja dhe 161 të shëruar nga COVID-19 në Maqedoni

91

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1885 testime për coronavirus, ndërsa 141 raste kanë rezultuar pozitive.

Prej tyre në Shkup-39, Kumanovë-10, Shtip-23, Prilep-1, Tetovë-8, Strugë-6, Manastir-3, Ohër-2, Gostivar-13, Kriva Pallankë-2, Koçan-3, Probishtip-1, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-3, Berovë-1, Vinicë-3, Kratovë-1, Shën Nikollë-1, Kërçovë-18.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

MSH informon se në 24 orët e fundit ka ndërruar jetë edhe një paciente nga Shkupi (51).

Ndërsa Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 161 pacientë të shëruar. Prej tyre në Shkup-60, Kumanovë-7, Prilep-4, Tetovë-3, Strugë-15, Veles-1, Ohër-3, Kavadar-7, Gostivar-35, Radovish-1, Krushevë-2, Probishtip-1, Makedonski Brod-1, Kratovë-2, Shën Nikollë-13, Kërçovë-5, Resnjë-1.

Me rastet e sotme numri i përgjithshëm i të infektuarve me coronavirus shkon në 12.083, prej të cilëve 8.246 janë shëruar, ndërsa 529 kanë ndërruar jetë. Për momentin rast

Comments