Sot vazhdon dialogu Kosovë-Serbi në Bruksel, diskutohet për zgjidhjen e pretendimeve financiare dhe çështjet e pronës

118

Me ftesë të Emisarit Special të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak, delegacioni i Kosovës, i prirë nga Koordinatori Shtetëror, Skender Hyseni, ka udhëtuar të mërkurën për në Bruksel, ndërsa sot pritet të zhvillohet takimi i radhës me delegacionin nga Serbia.

Moebel THEMA

Temë e diskutimit do të jetë zgjidhja e pretendimeve financiare dhe e çështjeve të pronës midis dy vendeve.

Me ndërmjetësimin e emisarit Lajçak, në takimin e sotëm delegacionet do të vazhdojnë diskutimin e filluar në takimin e kaluar rreth kësaj çështjeje. /Telegrafi/

Comments