Spasovski: Mijallkov së fundmi është parë duke hyrë në garazhe nëntokësore

59

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në konferencën e sotme për shtyp tha se ish shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov për herë të fundit është parë të dielën në ora 14:40 minuta, duke lëvizur nga MEPSO drejt hotelit Merriot, i cili ka qenë i shoqëruar nga një femër dhe tre meshkuj, pas çka kanë hyrë në parkingjet nëntokësore. Sipas ministrit Spasovski rreth orës 15:05 është vërejtur dalje nga parkingu i tre makinave, por që nuk ka pasur mundësi që të verifikohet nëse Mijallkov ka qenë në ndonjërën prej veturave.

Comments