Të rinjtë shqiptar prezantojnë veturat superluksoze nga vende të ndryshme të botës, madje të personalizuara [Foto]

388

Për shkak të kushteve ekonomike shumë të rinj shqiptar kanë lënë vendlindjen dhe familjen duke migruar në vende të ndryshme të botës, madje në mënyra nga më të ndryshmet.

Por, shumë nga ta duket se janë gjendur shumë shpejtë, madje kanë arritur të kenë edhe punë të mira, por edhe të posedojnë makina të shtrenjta, shkruan Indeksonline.

Madje, disa nga ta në një faqe, kanë prezantuar veturat e tyre, të cilat janë edhe të personalizuara me targa, ku shkruhet prejardhja e tyre.

 

 

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Comments