Tërmet 4 rihter, lëkundet sërish Shqipëria

76

Një tjetër lëkundje tërmeti është regjistruar në Shqipëri pak minuta me parë.

Bëhet fjalë për një tërmet me fuqi 4 rihter e është regjistruar në Lushnje, Elbasan dhe Tiranë.

Image may contain: text that says 'DETAILS 2 0 0 min 3minago ago 4.0 ALBANIA 2020-09-24 Location 19:21:39 UTC 41.03 N:19.75 19.75 E Depth 5 Km Distance 29 km WSW of Elbasan, Albania Population: 100,000 Local time: Europe/Tirane 10 km N of Lushnje, Albania Population: 41,400 Local time: Europe/Tirane If you felt this earthquake, please click below and help the EMSC seismologists by sending your testimony or pictures.'
Comments