Ushtria Çlirimtare e Kosovës ruajti Popullin shqiptar nga zhdukja që do ja bënte Serbia

426

Kadri Veseli -Luli dhe çdo ushtar i UÇK -së do siç shkojnë vullnetarisht para të ashtuquajturës drejtësi ndërkombëtare , edhe do kthehen fitimtar .
Të gjitha proceset e montuara kundër ushtarëve dhe Eprorëve të UÇK -së nga 1999 e deri sot kanë dështuar dhe do dështojnë me turp sepse ne ishim në të drejtën tonë , kurse okupatori shekullor serb ishte ai që kreu krimet më monstruoze në Kosovë e rajon .

Po të mos ishte Ushtria Çlirimtare e Kosovës ndonese ishim pakicë në numër , Serbia do e zhdukte popullin shqiptar nga Kosova ashtu siç ka berë në Toplicen e Sanxhakun e dhimbjeve tona të mëdha .

Ne të dalur nga gjiri i popullit pjesa më idealiste atdhetare rrokëm armët për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar rrokëm armët për mbijetesë mbi faqe të dheut prandaj bota proserbe do duhej krijonte Gjykata të veçanta për Serbinë e jo për ne viktimat .

MÖBEL THEMA

Si mund trumpetoj e flas për drejtësi bota , kur gjenocidin shovenizmin serb e amneston e përkdhel dhe gjykon çlirimtaret dalëzotësit e atdheut e ADN shqiptare .

Kjo është fytyra e botës “demo(n)kratike !

Erald Selca

Comments