Video që tregon se sa inteligjent dhe sa i sigurt është Mercedes S-Class i ri

454

Mercedes S-Class nuk është testuar ende nga Administrata Kombëtare e Sigurisë së Trafikut në Autostradë (NHTSA) ose Instituti i Sigurimeve për Sigurinë në Autostradë (IIHS) se sa i sigurt është.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Por Mercedes S-Class me katër dyer vjen me shumë teknologji standarde të ndihmës për shoferin, duke përfshirë aftësinë për të parkuar vetë dhe madje edhe për të marrë masa parandaluese për të mbrojtur pasagjerët kur zbulon një përplasje të afërt, transmeton Telegrafi.

Sedani do të jetë gjithashtu i disponueshëm me karakteristika inovative që përfshijnë jastëkë ajri në sediljet e pasme dhe një sistem aktiv që do të ngrejë makinën lart për të zvogëluar ashpërsinë e dëmtimit gjatë një përplasjeje.

Karakteristikat e mundshme të sigurisë përfshijnë:

Paralajmërimi standard para një përplasje të mundshme, kjo ndihmohet nga shumë sensorë dhe frenimi i automatizuar i emergjencës.

Ndihma standarde për paralajmërimin dhe largimin nga korsia.

Mercedes S-Class vjen me një motor 3.0 dhe ka 429 kuaj fuqi. Brendësia e Mercedes S-Class ka një dizajn të ri që i jep shumë përparësi ekraneve.

Gjithsej brenda makinës janë 5 ekrane të ndryshme, përfshirë një ekran prekës gjigant në qendër.

Dorezat e derës tani janë plotësisht të inkuadruara brenda makinës që ndihmojnë në përmirësimin e rrjedhës së ajrit. S-Class është një nga makinat më aerodinamike në botë.

Sa i përket madhësisë, S-Class i ri është më i gjatë se paraardhësi i tij deri në 1.3 inç, më i gjerë deri në 2.0 inç.

Siç mund ta prisni, S-Class i ri vjen me pothuajse çdo tipar sigurie që ofron Mercedes-Benz aktualisht. Lista përfshin frenimin automatik të emergjencës, kontrollin e lundrimit adaptiv me ndalim dhe lëvizje, ndihmë aktive të drejtimit, ndihmë për mbajtjen e korsisë, ndihmë për ndërrimin e korsisë, njohjen e shenjës së trafikut.

Comments