Vjehrri dhe nusja në Malishevë humbin jetën si pasojë e infektimit me coronavirus

110

Edhe dy persona të së njëjtës familje kanë humbur nga coronavirusi gjatë 24 orëve të fundit.

Një grua dhe vjehrri i saj nga Fshati Turjakë i Malishevës kanë humbur jetën si pasojë e infektimit nga coronavirusit.

Moebel THEMA

Lajmi është dhënë nga mediat lokale në Malishevë.

Kujtojmë mbrëmë në Gjilan si pasojë e infektimit me coronavirus, kanë humbur jetën nga coronavirusi.

Comments