VMRO-DPMNE: Monstra Zaev të kërkojë falje për gënjeshtrat në lidhje me “Monstrën”

64

Monstra Zaev të kërkojë falje për gënjeshtrat në lidhje me “Monstrën”. Për vite me radhë, Zaevi i gënjeu prindërit e fëmijëve të vrarë dhe të afërmit e tyre se ekziston një e vërtetë tjetër për “Montrën” dhe se të tjerët janë vrasësit, thuhet në deklaratën e partisë të opozitës VMRO-DPMNE.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

– Sot gjykata konfirmoi dënimet dhe asnjë e vërtetë tjetër nuk është përcaktuar. Zaev gënjeu dhe manipuloi ndjenjat e të afërmve të të vrarëve, por edhe të të gjithë kombit. Zaev abuzoi me tragjedinë e të vrarëve për përfitime politike dhe uljen e pikëve politike. Zaev gënjeu se kishte prova, nuk kishte prova. Zaev gënjeu dhe i tha tërë publikut gënjeshtra dhe të pavërteta. Zaev duhet të mbajë përgjegjësi. Nëse ai ka një gram moral, ai do të japë dorëheqjen menjëherë – thonë nga VMRO-DPMNE

Comments