Vrasja e dy vëllezervë në Durrës/ Dy të përfshirët janë vrasës me pagesë?

219

Dy personat e arrestuar per vrasjen e vellezerve Haxhia ne Durres nje vit me pare, u lane ne burg pa afat nga gjykata kunder krimi dhe korrupsionit.

Prokuroria paraqiti prova te shumta qe forcojne dyshimet se  Besian Xhixha dhe Enver Diva, jane vrases me pagese.

Moebel THEMA

Ata rezultojne te implikuar ne krimin e rende, pasi kanë siguruar kushtet dhe mjetet e duhura për ekzekutimin e Besmir dhe Viktor Haxhise.

Pergjimet kane treguar se ata kishin pranuar ta benin vete vrasjen kundrejt pageses, por prekja nga Covidi e njerit prej tyre u kishte prishur planet

Comments