Brenda depos marramendëse të Amazonit, ku 81 artikuj shiten në sekondë (Video/Foto)

597

Janë publikuar pamje nga depoja e madhe e kompanisë “Amazon”, ku shihen qindra punëtorë duke punuar fort gjersa përgatiten për periudhën e Krishtlindjeve.

Mbi 1.000 anëtarë të stafit të depos gjigante mund të shihen duke garuar për t’i përmbushur porositë me kohë në njëren nga ditët më të dendura të pazarit këtë vit, transmeton Express.

Artikuj nga mallra elektronike deri tek lojërat e fëmijëve dhe rrobave shtrihen në raftet e gjata brenda depos gjigante në Peterborough, Cambs, Angli.

Comments