21 vjeçarja nga Tetova shkel me veturë dy persona (Video)

289

aksident

Sot rreth orës 17:00 afër tregut të gjelbërt në Tetovë vetura e tipit Pasat e drejtuar nga 21 vjecarja A.A nga fshati Sellcë e Tetovës në rrethana ende të pa sqaruara ka aksidentuar dy persona, gjegjësisht A.B i lindur në vitin 1997 dhe LL.V e lindur në vitin 1966.

 

Comments