3-shja e fuqishme e VV-së në Ferizaj e sabotuan kandidatin e tyre, i ‘ndihmuan’ fitores së Agim Aliut!

177

Lëvizja “Vetëvendosje” në Ferizaj pësoi humbje në zgjedhjet lokale të mbajtura me 17 tetor. Deputetët dhe ministri kyç i këtij rajoni nuk i ndihmuan aspak Lëvizjes Vetëvendosje, konkretisht kandidatit për kryetar, Valon Ramadanit.

Moebel THEMA

As edhe njëherë të vetmit s’u paraqitën në fushatë treshja kryesore, ministri i Financave, Hekuran Murati dhe dy deputetët; Dimal Basha e Haki Abazi.

Të njëjtit ishin të “zënë” me fushatat në Mitrovicë, Shtime, Lipjan e Kaçanik.

Comments