A mund të fshihet nga lista e klubeve Bayern Munich?!

118

Image result for bayern munich
Në Gjermani është skuadra më e trofeshme, por nuk është se në Europë është më pak gjigande.Bëhet fjalë për Bayern Munich trofetë e të cilit janë të panumërt.Por së fundmi diçka e tmershme është shfaqur në horizont për bavarezët transmeton Faktiditor.Ajo që duket jo reale mund edhe të bëhet realitet.Kjo për faktin sepse një jurist po bën përpjekje ose më saktë do që t’a fshijë Bayernin nga lista e klubeve që nënkupton se bashkë me këtë të fshihet edhe nga lista e klubeve gjermane.E mundshme ose jo kjo është akoma në një proces por gjithësesi se kjo përbën një lajm të tmershëm jo vetëm për klubin por edhe imazhin e tij , ndonëse akoma janë të paqarta në detaje se përse ky jurist  po ndërmerr një iniciativë të këtillë kur bëhet fjalë për një gjigand të futbollit botërorë, që kalon pra kufinjtë e një klubi gjerman më të mirë në historinë e këtij vendi.
Një profesor pra padit klubin bavarez dhe ka mundësi të mira për eliminimin e tij.Së paku Fc Bayern mund të humb nga forma.
Lars Leuschner, një profesor për të drejtat nga Universiteti i Osnabrück tenton t’a eliminojë klubin duke i patur shanset e mira për t’ia arritur këtij qëllimi.
Se ç’farë do të ndodhë më tej, kjo akoma pritet të shihet por lajme jo të mira këto për një ndër klubet më prestigjioze siç është FC Bayern./Faktiditor/.

Image result for bayern munich

 

Moebel THEMA

Image result for bayern munich

Image result for bayern munich

Image result for bayern munich

 

 

Comments