A po e kolonializon Serbia Kosovën ekonomikisht?

206

Moebel THEMA

fot 6

21:49, 10 Tetor 2016

Qëllimi i Serbisë është që ta kolonializojë, të paktën, ekonomikisht Kosovën dhe duket se po ia del mjaftë mirë me gjithë konsumin e produkteve serbe në Kosovë, ka thënë analisti Ilir Mirena në Zona B të Klan Kosovës.

“Serbisë më shumë i intereson njëfarë kolonializimi ekonomik i Kosovës, madje mendojë se në bazë të asaj çfarë konsumojmë atëherë ne veç jemi në këtë stad”, ka pohuar Mirena.

Me këtë është pajtuar edhe panelisti tjetër i Zonës B, Dardan Gashi.

Edhe sipas Gashit ka elemente të kolonializmit ekonomik të Kosovës nga ana e Serbisë.

“Pajtohet se ka shumë elemente kolonizimi ekonomik”, është shprehur Gashi.

Comments