Aeroporti i Prishtinës njofton për realizimin e disa fluturimeve

468

Aeroporti i Prishtinës ka bërë të ditur se kur do të nisin fluturimit për këtë muaj. Sipas njoftimit nga data 8 qershor janë paraparë disa fluturime.

Ky është njoftimi i plotë:

Ju njoftojmë se në vijim mund të gjeni fluturimet e planifikuara komerciale në nisje deri më datë 08 Qershor 2020.

Ne, për çdo ndryshim të bërë nga kompanitë ajrore do të bëjmë përditësimin e informacionit dhe do të ju mbajmë të informuar.

03 Qershor 2020

GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 09:20)

CHAIR

06 Qershor 2020

EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora 09:10)

EW6611 Prishtinë-Munich (ora 09:45)

EW5705 Prishtinë-Hamburg (ora 19:25)

EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 19:30)

EUROWINGS

07 Qershor 2020

EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 09:45)

EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora09:50)

EW5709 Prishtinë-Munich (ora 14:10)

EUROWINGS

Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjencionet.

Për më tej, ju lusim që të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e Ambasadave/Zyreve të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare.

Comments