AHMETI: Gruevskit i hasi sharra në gozhdë me BDI-në. E kam mposhtur në politikë

124
ahmeti

Moebel THEMA

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti, madje ka thënë se BDI se kryetarin e VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevsi e ka mposhtur në politikë dhe në diplomaci.

“Gruevskit këtyre muajve i hasi shara në gozhdoë, andaj edhe vendosëm zgjedhjet e parakohshme parlamentare gjatë 15 muajve të kaluara. BDI i ka ato kapcitete dhe sigurisht që hasi shara në gozhdë…”, ka thënë Ahmeti në emisionin “Rruga drejt…” në Alsat-M.

Sipas tij, gjuha shqipe është avancuar dhe dallimi ka qenë shumë i madh në mandatet e kaluara pa i ndarë këtu LSDM dhe VMRO-DPMNE dhe jemi të rrugës përfundimtare të zgjidhjes së statusit të gjuhës shqipe sipas MO-së që e ka statusin e gjuhës zyrtare në këtë vend

Comments