Ahmeti: Mos frikësohen partitë tjera, por nuk mund të maten me BDI-në

108

Moebel THEMA

ahmetiiii

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti sonte sërish tha se shqiptarëve nuk ju duhen shumë parti sepse dëmtohet vota shqiptare. Shqiptarëve ju duhen dy parti.

“Në politikë ska mëshirë, kokra për kokër andaj ne kërkojmë mandat të fortë edhe këtë mandat e kërkojmë prej shqiptarëve” tha Ahmeti

Ne jemi përballë me sukses deri më tani, ne kemi bërë punë të mira me miq., kemi miq nga Amerika e BE-ja, nga Tirana e Prishtina, dhe jemi të respektuar gjithandej dhe skemi punuar me hile. Kemi punuar me nder dhe jemi faqebardhë.

Ai në fund tha se hapësirë ka në BDI për të gjithë.

Comments