Andi Lila kalon një natë të vështirë, çfarë e frikëson

152

 

Moebel THEMA

lila

Futbollisti i Kombëtares sonë Andi Lila duket se ka kaluar një natë të vështirë, me sytë nga Zoti. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Lila është shprehur në tre gjuhë për frikën që ka përjetuar pas një serie lëkundjesh sizmike që prekën Janinën, qytetin ku ai jeton.

Natë shumë e vështirë në Janinë nga tërmetet…Zoti na ndihmoftë, shkruan Lila në anglisht, në shqip dhe në gjuhën greke.

7 tërmete të njëpsanjeshme prekën Janinën përgjatë 10 orëve të fundit, ndërsa lëkundjet u ndjenë edhe në jug të Shqipërisë deri në Tiranë.

andi lila

Comments