Apple lehtëson gjetjen e telefonëve të vjedhur (Foto)

254

Apple lehtëson gjetjen e telefonëve të vjedhur (Foto)

“Find me iPhone” tani do të jetë edhe më funksional dhe do të lehtësojë gjetjen e telefonit të vjedhur.

Apple ka mundësuar që telefoni i vjedhur të gjindet edhe pasi është fikur dhe se me anë të hartës që ofron ky program do të gjindet edhe lokacioni se ku ndodhet.

Por për të funksionuar ky program, ju duhet që ta aktivizoni harten në “Find my iPhone” para se të iu humbë telefoni./Indeksonline/

Comments