Bashkia e Shkupit ndanë 2.5 milion euro për rajonet e përmbytura

198
shkup_3994

Këshilli i Bashkisë së Shkupit i ka miratuar propozimet e këshilltarëve të OBRM-PDUKM-së për të ndihmuar rajonet e përmbytura me 2.5 milion euro.

Këto para do të destinohen për sanimin dhe rindërtimin e rrugëve të dëmtuara, ndërkaq qytetarët e këtyre rajoneve do të lirohen nga pagesa e shërbimeve komunale të cilat kanë bërë grumbullimin dhe transportimin e bërllogut.

Qytetarët e këtyre rajoneve do të lirohen edhe nga shërbimet e ujësjellësit, për muajin gusht, shtator dhe tetor, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Comments