Bilall Kasami: Derë më derë të prezantojmë platformën më të mirë të Rilindjes me BESË

152

1

Në vigjilje të fillimit të nesërm të fushatës për zgjedhjet e parakohshme për deputetë të 11 dhjetorit, të gjithë koalicionet dhe partitë politike pjesëmarrëse në zgjedhjet, sot nënshkruajtën Kod me të cilin u zotuan për proces zgjedhor korrekt dhe demokratik.

Sot, në KSHZ kryetari i Lëvizjes BESA; Bilall Kasami, ka deklaruar: “Ju bëjë thirrje të gjithë anëtarëve dhe aktivistëve të Lëvizjes BESA, që të jenë sa më të kujdesshëm dhe të tregojnë maturi, e të promovojnë vlera politike në frymë të re siç është BESA gjatë këtij procesi zgjedhor. Njëkohësisht ftoj aktivistët e Rilindjes me BESË që të shkojmë derë më derë, për të prezantuar platfrmonë tonë – që është më e mira për shqiptarët e Maqedonisë në tërësi”.

Comments