Bota nuk e ka për detyrë të mbrojë çeshtjën tonë kombëtare !

1,723

Patriotizmi i rrejshëm i shqiptarëve të Kosoves në veçanti , sepse ndryshe çdo shqiptar në trojet tona dhe botë e ka për detyrë me mbrojtur Shqipërinë dhe viset e saja në liri dhe robëri !

Sot krejt kërkojnë unitet ndërkombëtar me na ndihmuar ne besa duan të vriten ish luftëtar të UÇK-së prap polic ushtar në veri amerikan italian danez etj e këndej ne na mungon uniteti kombëtar që nga koha e të madhit Skënderbe dhe politika e populli janë super të ndarë përçarë .

Në vitet 90-ta Drenice jemi me ty , UÇK Amerika me parulla po ama me vepra jo .
Më pak se 3%e shqiptareve kudo në botë u rreshtuan në luftë e ndihmuan atë sepse shumica shanin e pritnin lirin nga qielli pa sakrificë e gjak

Kur e dha kushtrimin i madhi njëshi Kryekomandanti i Shqipërisë dhe UÇK-së ADEM JASHARI me familje çdo shqiptar pati mundesi të kontriboj e nese do ishim aq “patriot” sa sot në facebook twiter instagram ne do çliroheshim vet pa të huajt që korigjuan disa padrejtesi historike mbi ne që i bëri Turqia Rusia Europa

Kthjelluni o shqipe mos mendo që të ka borgj bota ty , çfarë je duke bërë ti për vendin kombin apo vetëm llafe nga demagoget neopacifistet etj

Erald Selca

Comments