Britanikët tallen me Putinin: “Me këto rrangalla do na kërcënosh?”

174

Moebel THEMA

r8

Një ditë më parë britanikët dhanë alarmin se Rusia po i kërcënonte ashpër, ndërsa sot, me anë të një artikulli, “Daily Mail” ka vendosur të tallen më Putinin.

Në artillu shkruhet se flota ruse është e amortizuar, e ndryshkur, lëshon tym dhe ka mbetur si një relikë nga koha sovjetike.

“Në fakt, aeroplanmbajtësja ruse”Admiral Kuznetsov” nuk del kurrë nga ‘shtëpia e saj’ pa rimorkiatorin e nevojshëm, sepse ka vazhdimisht probleme”.

Sipas gazetës, aeroplanmbajtësja është ndërtuar që në kohën e “Luftës së Ftohtë” dhe vazhdon ende të jetë krenaria e vetme ruse. /albeu

r1 r2 r3

r4

r5 r6 r7 r8

Comments