Çamëria shpallë pavarësinë dhe formon Qeverinë

261

Çamëria shpallë pavarësinë dhe formon Qeverinë

Nesër në Hagë, Kuvendi i Çamërisë do ta shpallë Pavarësinë dhe do ta formojë Qeverinë me të gjithë resorët, përfshirë edhe atë të Mbrojtjes.

Sipas kryetarit të Shoqatës Çamëria, Festim Lato, nesër do të formohet edhe Forca Mbrojtëse e shtetit çam.

Ai ka thënë se kjo po bëhet me përkrahje ndërkombëtare.

Comments