Pas hetimit të dokumentacionit të TEC Manastir, ka reaguar drejtori i kësaj duzine Vlatko Çingovski.

Opozita nëpërmjet ‘bombave’ vërtetoi se dy biznesmenë të njohur i morrën tenderat për investigime

PSP kohë të gjatë e tërhiqte dokumentacionin në TEC Manastir.

Bëhët fjalë për periudhën në të cilën ka qënë drejtor Vlatko Çingovski, i cili u largua nga funksioni në vitin 2012. Nga ajo kohë datojnë dhe përgjimet e bisedave të cilat i publikoi opozita, në të cilat sipas tyre dëgjohet zëri i Çingovskit .

Opozita në një pjesë të ‘bombave’ vërtetoi se dy biznesmenë i morrën tenderet më të mëdha për investigime.

Sipas hetimeve që i publikoi ”Fokus”, Siljan Micevski dhe Sead Koçan për 4 vjet fituan tenderë në vlerë 160 milionë euro.

Siljan Miceski thotë që PSP ta bëjë punën, derisa Sead Koçan nuk përgjigjet në thirrjet tona.

ELEM shumicën e parave i harxhoi për TEC Manastir si kapacitet i mbyllur energjetik.

Pikërisht nga termocentrali prodhohet 2/3 e prodhimit shtëpiak.