Dëgjoni se si Ilija Dimoski porositi vendim gjyqësor për rastin “Sopoti” (VIDEO)

442

ilijadimovskipress13apr

Deputeti dhe koordinatori i grupit parlamentar të VMRO DPMNE-së në Kuvend, Ilija Dimovski, ka kërkuar nga Gordana Jankullovska dhe prokurori Marko Zvrlevski paraburgim për bashkëqytetarët e tij në procesin gjyqësor “Sopoti”, në kundërshtim me vendimet e mëparshme të Gjykatës. Dimovski kërkoi nga Jankullovska ta detyrojë Marko Zvrlevskin dhe të caktojnë burgim, pa e respektuar gjykatën dhe prezumimin e pafajësisë, shkruan kriminalitenavmrodpmne.wordpress.com. Dëgjoni ..

Comments