Demolohet shkolla “25 Maji” në Hasanbeg, Neziri dënon aktin

519

Në fotot më poshtë shihet se si është demoluar shkolla fillore “25 Maji” në Hasanbeg të Shkupit. I menjëhershëm ka qenë ragimi i koordinatorit të shtabit të krizës në Hasanbeg Safet Neziri i cili e quajti këtë akt vandal e jonjerëzorë. Neziri dënoj rëndë rastin, ndërsa ende nuk dihet arsyet dhe autorët e krimit.

“Njoftohet opinioni më i gjërë se krahas vërshimeve dhe përmbytjeve që ndodhën në Hasanbeg. Në shkollën fillore të Hasanbegut është kryer një akt vandal jonjerëzor, johuman, jocivilizues me çka është DEMOLUAR në tërësi inventari i kësaj shkolle. ZOTI I DËNOFTË ata të cilët e bënë këtë dëm.” Shkruajti Safet Neziri në profilin e tij të Fa13925269_1215959791762236_529184931080801831_n13932935_1215959718428910_3225969980979416104_n13939376_1215959761762239_6870763104452361979_n13962515_1215959855095563_7163022981264194427_n14034790_1215959825095566_8650680121814493315_n

Comments