Dita e hënë do jetë ditë jopune për gjithë qytetarët e Maqedonisë

111
Dita e hënë do jetë ditë jopune për gjithë qytetarët e Maqedonisë

Moebel THEMA

Dita e hënë do jetë ditë jopune për gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Pikërisht për këtë vikendi nga 22 tetor, 23 dhe 24 do jenë pushim, do jetë i zgjatur pasiqë do bashkohet me ditën e hënë që është ditë pushimi e qytetarët do kenë tre ditë pushimi në shtëpi pasiqë festohet dita e revolucionit që bie ditën e diel e do festohet të hënën

Comments