“Do të vdesin deputetët që e votojnë demarkacionin”, ultimatumi nga diaspora për Hashim Thaçin, Qeverinë dhe Kuvendin: Shtatë ditë afat

176

 

 

 Shqiptarët nga diaspora janë tejet të dëshpëruar me marrëveshjen për demrkacion, kështu që bëjnë thirrjet e fundit për ta parandaluar Kuvendin që të bëjë marrëveshjen me të cilën Kosova i humb mbi tetë mijë e dy qind e tridhjetë hektarë tokë, të cilat do ti merre Mali i Zi, nëse marrëveshja ratifikohet në Kuvend, me seancën e paraparë me 1 shtator.

Njëri prej figurave më të zëshme është Zekeria Kosova, i cili ka publikuar dy thirrje nëpërmjet të cilave ua bëjnë me dije drejtuesve të shtetit, se për tradhtin kombëtare që e kanë gatuar nëse çohet deri në fund do të paguajnë shtrenjtë.
Kundërpërgjigja do të jetë e ashpër.
“Shtyhet seanca e 1 shtatorit për demarkacion?! A e dini pse, sepse frikohen që do të Vdesin… po e përsërisë edhe njëherë publikisht që ka me ju kallë krejt, vetëm provoni me majtë seancën…”, thuhet në njërin postim.

Ndërsa në postimin e dytë thuhet: Koha po hecë Hashim i ke edhe 7 ditë afat të largohesh, mos na shti me përdorë dhunën për hirë të fëmijëve tonë se na Mallkojnë….
po e them publikisht këtë se Ti je ma i Zi se Slobodan Milosheviqi… hecë shporru nga Kosova sa se ke bo Mut krejt… SHQIPTARI.EU

Comments