E çuditshme, lopët në Zvicër fluturojnë me helikopterë për të zbritur nga malet [Video]

7,188

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur Zvicër së fundmi. Ata kanë zbritur 12 lopë nga alpet në ferma me helikopterë pasi ishin të lënduara.

Videoja e mëposhtme tregon momentet e mbartjes dhe zbritjes së lopëve nga helikopteri.

Duke qenë se gjatë verës lopët në Zvicër vendosen alpe për të kullotur dhe qendrojnë atje disa muaj, 12 lopë nga kopeja me 1000 ishin të lënduara dhe nuk zbrisnin dot nga alpet përmes shtigjeve të krijuara.

Comments