E mistershme: Filmohet në Afrikë një krijesë gjysmë-qen, gjysmë-njeri [Video]

407

Shpesh në internet duke shfletuar hasim në gjëra shumë të çuditshme, por një të tillë, nuk beosj se e keni hasur.
Gjatë një ekspedite në Afrikë, një grup turistësh kanë hasur në një krijesë të çuditshme, që ka pamjen e njeriut por lëvizë si një qen, transmeton lajmi.net

“Ai kishte pamjen e njeriut, por po ecte si qen, madje nga fisi kanë treguar se ai jeton, ha, pi dhe fle me qenë”, treguan ekipi i turistëve.

Shikoni videon dhe njihuni me këtë krijesë mjaftë të mistershme.

Comments