Elvis Naçi , ky teolog modern që shpalos ide të jashtëzakonshme për fenë

301

 

Image result for elvis naci
Elvis Naçi është një ligjërues tepër modern, me njohuri të thella mbi fenë dhe vlerat e jashtëzakonshme që ajo ka transmeton Faktiditor.Ai është një ligjërues shumë i pranuar që ndiqet shumë nga njerëz të ndryshëm gjithandej hapësirave shqiptare.Ai është shumë konkret, i aftë, i saktë dhe i qartë që vazhdimisht interpreton në mënyrë të pastër vlerën e fesë dhe madhështinë që ajo ka.
Njerëzit , kanë nevojë që gjithnjë të ndjekin leksione nga teologë që bëjnë të njohim më shumë vlerën islame dhe mesazhet e pastërta që i jep ajo për të bërë njeriun më të kristaltë, më të afërt me zotin, më të pastër shpirtërisht.Ai në një moment thotë :” Më i mëshirshëm është Zoti me Njeriun se sa nëna me fëmijën që është mëshira më e madhe ” .Sipas tij Zoti është i bukur dhe e do të bukurën.
Ai gjithnjë flet për parimet bazë të fesë.Ajo që ai flet gjithnjë kudo ku ligjeron janë: dashuria, mëshira, paqja, pastërtia dhe bukuria. /Faktiditor/.

Comments