EMANUEL DEMAJ KY SHQIPTAR I MADH

466

Një portal përçares dhe antishqiptar Gazeta Impakt , paska sulmuar sot birin tonë shqiptarin e madh e të shkolluar z.Emanuel Demaj i cili rrjedh nga vendi i shkolles shqipe Stublla e dashur , i cili me familje ka kontribuar dhe kontribon për Kosoven dhe çeshtjen kombëtare .

Qoftë si gazetar i shquar , qoftë si zv.minister i jashtem dhe ud.ministrit jashtem vella Emanuel Demaj është marrë me nder aftesi për perparimin e kombit lobimeve dhe integrimeve ndershqiptare duke pas gjithmone ne mendje e zemer vulen tonë Gjergj Kastriotin Skenderbeun Rilindjen Kombëtare UÇK -në dhe Shqiperinë .

Mbeturinat mongolo turke iraniane ato sllavogreke nuk mund njollosin dot shqiptarin e madh human te dijshem siç është Emanuel Demaj

Portali Impakt duhet mbyllyr dhe shumë portale si ky që nxisin urrejtje ndërvellazerore , Olsi Jazexhiu e mbetjet tjera jane llumi i kombit e Emanueli nderi i kombit.

Erald Selca

Comments