Evitohet fatkeqësi në Aeroportin e Shkupit

176

Në aeroportin e Shkupit ka ndodhur një aksident, kur aeroplani i linjës Shkup – Mynih gjatë ngritjes ka goditur një tufë zogjësh.
Aeroplani mezi ka ateruar për të mos ndodhur fatkeqësia. Por gjithçka ka kaluar pa dëme dhe pasoja.

Comments