Filipçe: Gjatë ditës së nesërme do të diskutohet për shtrëngimin e masave

679

Ministri Filipçe gjatë konferencës për shtyp tha se Qeveria sot nuk ka diskutuar për shtrëngimin e masave por një gjë të tillë do ta bëjë nesër pasi Komisioni i Sëmundjeve Infektive veçmë ka propozuar masat e reja,
Ai tha se në fazën e parë e mbajtëm situatën nën kontroll, në momentin që lehtësuam masat, atëherë u rritën edhe numrat, kjo e gjitha ka ardhur si shkak i mosrespektimi i masave. Ai Potencoi edhe një herë se virusi është ende këtu dhe duhet të vazhdojmë të respektojmë masat. “Vetëm me respektimin e këtyre parimeve mund t’i japim fund epidemis”, tha Filipçe.

Comments