FOTO/ Shqiptarët gati për të ikur në Gjermani, shikoni çfarë ndodh jashtë ambasadës

103

FOTO/ Shqiptarët gati për të ikur në Gjermani, shikoni çfarë ndodh jashtë ambasadës

Moebel THEMA

Pas lajmit në media se Gjermania ka shpallur 50 mijë vende të lira pune, një pjesë e madhe e qytetarëve shqiptarë kanë filluar të interesohen për t’u larguar nga vendi.

Ditën e sotme, përpara Ambasadës së Gjermanisë në Tiranë janë mbledhur qytetarë të cilët kërkojnë të marrin informacion dhe të aplikojnë për punë për t’u larguar nga Shqipëria.

Në foton e publikuar nga Panorama tregohet radha e madhe e njerëzve përpara ambasadës, të cilët kërkojnë të largohen për në Gjermani.

Image

Lexo edhe

Comments