Gjesti i mahnitshëm i princit William, ja çfarë bëri ai (Video)

188

Image result for princi williams

Çifti mbretërorë ishte duke promovuar fushatën e tyre të shëndetit mendor në Harlow, kur Zëvendës lejtnanti nga Essex u rrëzua gjatë një vizite mbretërore në një shkollë.
Në këtë moment princi William vrapoi t’i ndihmojë pensionistit që u shërben atyre, shkruan The Sun transmeton lajmi.net.

Duka dhe Dukesha e Cambridge ishin në HarloW për të prmovouar kampanjën e shëndeti mendor.

Shikojeni në video momentin kur princi e ndihmon personelin e tij:

 

Comments