Gjorçev: Punësime të reja, kopshte, shkolla dhe salla sportive në Gostivar

76

Moebel THEMA

gjorcev

Bartësi i listës së deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe koalicioni “Për Maqedoni më të mirë” në NjZ 6 në takimin e sotëm  me qytetarët e lagjess Xhamixhit në Gostivar tha se programi “Realisht” i VMRO-DPMNE-së parashikon 37 projekte vetëm për Gostivarin, derisa nga LSDM-ja parashikojnë vetëm shtatë  projekte të padefinuara.

Potencoi se në programin e VMRO-DPMNE-së ka projekte nga çfarëdolloj karakteri dhe atë Zona industriale teknologjike për fabrika të reja dhe punësime të reja, salla sportive, kopshte, rikonstruim të shkollave , rrjete të kanalizimit dhe ujësjellësit, asfaltim të rrugëve, rrugë lokale dhe rajonale

Comments