Grabitet një pompë e benzinës midis Çentos dhe Haraçinës

241

Moebel THEMA

132328299

 Një grabitës i maskuar dhe i armatosur mbrëmë rreth orës 2:20 ka grabitur një pompë të benzinës midis lagjes Çento dhe fshatit Haraçinë.

Grabitësi duke iu kërcënuar të punësuarës në pompën e benzinës, nga arka ka marrë tani për tani shumë të pakonfirmuar të parave pas çka ka ikur.

Policia ka ndërmarrë masa pr gjetjen e autorit dhe për zbardhjen e plotët të rastit.

Comments