Grubi-Zaevit: Kur t’a vendosish flamurin shqiptar në Strumicë atëherë do t’u besojmë (Video)

128
Grubi-Zaevit: Kur t’a vendosish flamurin shqiptar në Strumicë atëherë do t’u besojmë (Video)

Deputeti i BDI-së dhe shefi i kabinetit të Ali Ahmetit, Artan Grubi, e ka vazhduar debatin rreth gjuhës shqipe të cilin e nisi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, duke thënë se në Maqedoni gjuha shqipe duhet të jetë zyrtare

Grubi në emisionin ”Polemikë” në televizioni pro-qeveritarë TV Nova, ka thënë se do të mund t’i besohet Zoran Zaevit rreth gjuhës shqipe kur ai do të vëndojë flamujt kombëtarë shqiptarë në Strumicë, komunë të cilën ai vetë e drejton.

Comments