Gruevski thumbon Zaevin nga Velesi: Do rrisim rrogat për 10.25%

114

 

Partia qeveritare maqedonase OBRM-PDUKM ka mbajtur tubimin e fundit për sonte në qytetin qendror Veles, sëbashku me partnerët e koalicionit, mes tyre edhe GROM.

”Ne do të hapim 70.000 vende pune. Pensionet dhe rrogat do të rriten për 10.25%. Do të mbarojmë tre rrugë rajonale dhe do të fillojmë tre tjera. Ata premtojnë diçka që nuk arrihet dhe duan të shkatërrojnë atë që e kemi arritur dhe është vlerësuar si e suksesshme.” tha mes tjerash Gruevski nga Velesi.

Comments