Han futet tek Gruevski nga garazhet e nëntokës

218

Moebel THEMA

Takimi i Johanes Han më në fund është zhvilluar edhe me Nikola Gruevskin, njofton Zhurnal.

Protokolli eurokomisionerin Han në selinë e partisë e kanë futur atë nga garazhet e nëntokës e jo nga hyrja kryesore e ndërtesës së VMRO.

Para mbëritjes së Han, ato kanë thënë se nuk ka mundësi e hapësirë që në të të futen edhe fotoreporterët edhe pse ndërtesa është shumë katëshe dhe në secilën prej tyre ka më shumë se 30 zyra, transmeton Zhurnal.

Comments