Hashim Thaçi na kishte treguar kush janë filoserbët Borriell dhe Lajçak !

382

Shkëlqesia e tij Hashim Thaçi , qysh moti na kishte treguar ne kush janë filoserbët europian Borriell dhe Lajçak po opozita atëhershme na mbante ligjerata se a jemi ne në Europë , kufi me Meksikë apo në Amerikë Latine
Burrështetas i mirë bëhesh nese nuk je inatçi dhe i ndëgjon këshillat e ish drejtueseve historik të vendit
Na e kemi aleat vetëm Ameriken po e cila nuk rri gjithmonë me ata! nese ne nuk jemi të sinqertë në raport me ne
Sa për BE, OKB Turqi e Rusi kasaponhja ballkanike do vazhdonte ende nga Serbia .

Pse nuk zë mend politika jonë ?

Moebel THEMA

Pse ky jounitet për tema madhore ?!

Pse Harrohet Kosova Lindore ?!

Erald Selca

Comments