Homazhet e fundit po i bëhen Astri Deharit në prani të qytetarëve dhe të liderëve të Vetëvendosjes.

Pranë arkivolit të Astrit Deharit po qëndrojnë prindërit e tij, ndërkohë që para tij janë përkulur Visar Ymeri, Shpend Ahmeti dhe Albin Kurti.

Pjesëmarrës në homazhe janë edhe figura të tjera politike dhe persona nga shoqëria civile.

homazheeee

homazhee