Ibraimoski: Dëshmova për zgjedhjet kriminale në Shuto Orizare

212

 

Prokuroria Speciale Publike, intensivisht është duke punuar për procedurat hetimore që ka marrë përsipër ti zbardhë. Sot para kësaj Prokurorie në pyetje u morrën, Sillvana Boneva, Menduh Thaçi dhe Arifhikmet Xhemaili.

Në vazhdën e deklaratave pas marrjes në pyetje nga PSP, sot edhe Samka Ibraimovski ka deklaruar se biseda për të cilën ai ishte i ftuar nga ana e PSP-së,  ishte rreth të ashtuquajturve për bombat dhe se do të vazhdojë ai të zbulojë të vërtetën për zgjedhjet kriminale në Shuto Orizare.

 

Comments