Kryetari i Maqedonisë dje ka qenë në Manastir në hapjen e festivalit të filmit”Vëllezërit Manaki” por dikush është ”kujdesur” për të protestuar ndaj prezencës së tij në qytetin e konzujve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Aktivistët e ”Lëvizjes së Manastirit” mbrëmë kanë pritur Presidentin Ivanov me pankarta ”Hiqni maskat”, ”Horhe- e keqja banale” dhe ”Shumë kulturë”.

Pët të marrë vëmëndjen e Ivanov, ata filluan të bërtasin që ai t’i sheh pankartat me mbishkrime.