Ja sa akuza do të dorëzojë prokuroria speciale deri në gjykatë

153

Prokuroria Speciale publike në konferencën për media njoftoi se sot deri në Gjykatë do të dorëzojë 17 akuza për 18 lëndë kundër 94 personave fizik dhe 7 persona juridik.

Janeva tha se ka dyshime serioze që funksionarët shtetëror kanë bërë shkelje të të ligjit gjegjësisht, keqpërdorim të autorizimit zyrtar.

Comments