Ja sa shqiptarë dhe sa serbë janë vrarë në luftën e fundit (Video)

177

Emisioni Zona Express ka transmetuar sonte pjesën e parë të dokumentarit “Gjahu në UÇK”; ku janë transmetuar rrëfime dhe dëshmi se kush janë komandantët dhe për çfarë do të akuzohen ata nga Gjykata Speciale.

Në këtë dokumentar jepen të dhënat më të sakta se sa shqiptarë dhe sa serbë janë vrarë gjatë dhe pas luftës. Shikojeni videon.

Comments