Ja si duket shtëpia e ndërtuar para 72 viteve

292
1-pamja-e-jashtme_4127

Kjo shtëpi ndodhet në Toronto, në Kanada e cila u ndërtua 72 vjet më parë. Kohët e fundit, pronarja një grua e zakonshme 96 vjeçare, e cila është rrobaqepëse vendosi për të shitur shtëpinë e saj.

Por, kur agjentët e pasurive të patundshme shkuan për të parë shtëpinë, ata mbetën të habitur. Duke gjykuar nga dizajni i brendshëm, kjo shtëpi të kthen përsëri në vitin 1950.

Çdo centimetër është dekoruar me dashuri dhe me shumë vëmendje ndaj detajeve. Agjentët e pasurive të patundshme e quajtën atë “një margaritar që ishte i fshehur në një guaskë”.

Pamja e jashtme

 Korridori tek dera e hyrjes

Dhoma e ndejës (salloni)

 Dhoma e darkës

Kuzhina

Cepi i mëngjesit

Korridori në katin e dytë

Dhoma e gjumit

Dhomë gjumi për miq

Dhoma e tretë

 Tualeti i familjes

Tualeti i katit të poshtëm

   Bodrumi

Comments